Scroll images by bigoo.ws

DEMI MASA

Demi masa. Sesungguhnya manusia benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan nasihat menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran.

LAJNAH DPPKJ
KENALI PAS
Kemajuan sains di kalangan negara Islam bimbangkan Amerika
Wednesday, April 19, 2006
TEHRAN, 20 April (Hrkh) - Kejayaan umat Islam di dalam pelbagai bidang sains membimbangkan Amerika Syarikat, kata Setiausaha Agung PAS, Dato' Kamarudin Jaffar.

"Amerika dan sekutu utamanya, rejim Zionis, tidak mahu negara-negara umat Islam mencapai kemajuan di dalam bidang sains, termasuk teknologi nuklear untuk tujuan keamanan," beliau memberitahu agensi berita Iran, IRNA, dalam satu temubual ketika diadakan Persidangan Antarabangsa Ketiga Mengenai Al-Quds (Palestin) dan Menyokong Hak Rakyat Palestin.
"Oleh kerana itulah juga negara-negara umat Islam seperti Libya dan Pakistan menghadapi penentangan Amerika apabila mereka mahu memajukan teknologi nuklear dan pentadbiran (Presiden Amerika, George W) Bush hari ini menentang keras kejayaan besar Iran menguasai teknologi mempekayakan uranium," katanya.
Kamarudin mengecam keras cara Amerika yang penuh diskriminasi itu.
posted by jasindaily online @ 9:43 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
DPPKJASIN

Name: jasindaily online
Home: Jasin, Melaka, Malaysia
About Me: Di bangunkan pada bulan April 2005
See my complete profile
CORETAN YANG LALU
ARKIB JASNIDAILY
POWERED BY

Free Blogger Templates

BLOGGER

© 2005 Info Template by Isnaini Dot Com