Scroll images by bigoo.ws

DEMI MASA

Demi masa. Sesungguhnya manusia benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan nasihat menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran.

LAJNAH DPPKJ
KENALI PAS
Ringkasan Perkembangan Terkini Isu "Pejam Sebelah Mata" Ahli Parlimen Jasin
Monday, May 15, 2006
14 MEI 2006 - Kastam Diraja Malaysia (KDRM) menjelaskan tindakan merampas kayu bergergaji import di pelabuhan Kuala Linggi, Melaka, yang mencetuskan kontroversi baru-baru ini, bukan dibuat atas kepentingan peribadi, dendam atau hasutan.

14 MEI 2006 - Datuk Seri Najib Tun Razak berkata satu mesyuarat khas yang diputuskan sebelum ini akan mendengar penjelasan daripada anggota Parlimen Jasin Datuk Mohd Said Yusof dan pegawai-pegawai Kastam terbabit berhubung isu "tutup sebelah mata" kes import kayu balak bergergaji dari Indonesia. Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Mohd Said semalam yang menyifatkan pihak Kastam Diraja Malaysia (KDRM) "membalas dendam" kerana kelantangannya membidas agensi berkenaan sebelum ini.

14 MEI 2006 - Beberapa pengimport kayu balak bergergaji yang beroperasi di Pelabuhan Kuala Linggi dekat sini menyatakan mereka pernah meminta bantuan anggota Parlimen Jasin Datuk Mohd Said Yusof untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi mereka.

12 MEI 2006 - Anggota Parlimen Jasin Datuk Mohd Said Yusof bersedia untuk dihadapkan pada satu mesyuarat khas yang diwujudkan bagi membincangkan tindakannya meminta pegawai Kastam Diraja Malaysia "menutup sebelah mata" berhubung kes import kayu balak bergergaji dari Indonesia.

12 MEI 2006 - Barisan Nasional (BN) Melaka bersetuju dengan keputusan Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi supaya anggota Parlimen Jasin Datuk Mohd Said Yusof dihadapkan pada satu mesyuarat khas.
posted by jasindaily online @ 6:40 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
DPPKJASIN

Name: jasindaily online
Home: Jasin, Melaka, Malaysia
About Me: Di bangunkan pada bulan April 2005
See my complete profile
CORETAN YANG LALU
ARKIB JASNIDAILY
POWERED BY

Free Blogger Templates

BLOGGER

© 2005 Info Template by Isnaini Dot Com