Scroll images by bigoo.ws

DEMI MASA

Demi masa. Sesungguhnya manusia benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan nasihat menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran.

LAJNAH DPPKJ
KENALI PAS
Dollah Badawi: Wira dicemuh sipenjenayah dilepaskan
Sunday, May 07, 2006
Kes perletakkan jawatan Datuk Shahrir Samad sebagai Pengerusi Kelab Penyokong Kerajaan ataupun BBC di Dewan Rakyat terus mendapat perhatian.
Kata Shahrir beliau meletakkan jawatan atas dasar prinsip dan mempertahankan integriti Parlimen. Saya bersama-sama jutaan rakyat Malaysia mengucapkan syabas dan memberi tabik hormat kepada beliau di atas keberaniannya. Malaysia sudah semakin tandus pemimpin jenis sebegini sejak akhir-akhir ini.
Yang kita faham, mencetuskan permasalahan ini adalah ahli Parlimen Umno dari Jasin, kerana meminta pihak Kastam TUTUP SEBELAH MATA ke atas kes yang melibatkan pelanggan beliau (ini bukan kes memperjuangkan kebajikan rakyat ataupun penduduk kawasan, ini kes kepentingan peribadi).
Tiba-tiba yang masuk ke kandang orang salah adalah Datuk Shahrir!
Tadi pun semasa sidang akhbarnya PM Dollah Badawi semacam marah-marah pada Shahrir. Kata beliau semua pihak perlu menghormati prinsip parti.
Apakah dalam hal ini Shahrir membelakangi prinsip partinya? Parti jenis apa yang membela orang yang menyalah-gunakan kuasa?
Yang menjadi wira dicemuh, sipenjenayah ketawa berdekah-dekah
posted by jasindaily online @ 6:04 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
DPPKJASIN

Name: jasindaily online
Home: Jasin, Melaka, Malaysia
About Me: Di bangunkan pada bulan April 2005
See my complete profile
CORETAN YANG LALU
ARKIB JASNIDAILY
POWERED BY

Free Blogger Templates

BLOGGER

© 2005 Info Template by Isnaini Dot Com